Hola! Soy Sandra

sandra Ik wil u iets vertellen over mijn levensgeschiedenis. Ik ben Sandra. Ik ben geboren op 27 oktober 1990 in Carmen de Viboral, een dorpje in de provincie Antioguia. Ik was tien jaar toen ik mijn huis verliet vanwege het geweld in mijn dorp en de economische situatie van mijn familie. Ik kwam terecht bij enkele familieleden in Medellín. Zij begonnen mij fysiek en verbaal te mishandelen. Ook buitte zij mij uit door mij voor hen te laten werken tot ik op een dag besloot om naar een opvangcentrum te vluchten met behulp van een vrouwelijke kennis van mij. In dit opvangcentrum heb ik een maand gezeten.

Drugs

Ik begon allerlei soorten drugs te gebruiken en beetje bij beetje was ik bezig om mijn leven te verwoesten. Maar, dankzij mijn wens om te leven en personen zoals Frank, U en Fundacion Hogares Claret [red: samenwerkingspartner Amigos Colombianos in Colombia], ben ik nu weer een toekomst aan het opbouwen. Ik ben een goed persoon en het enige dat ik wil is anderen dienen.

Studie verpleegkunde

Waarom wil ik verpleegkundige studeren? Allereerst omdat het een mooie opleiding is en ten tweede omdat ik sinds dat ik klein was de wens heb om anderen te helpen. Ook omdat veel mensen mij ook hebben geholpen. Ik kan u vertellen dat ik op 21 juli 2010 gestart ben met studeren. Ik ga ervoor knokken om de beste studente te zijn en de beste verpleegkundige om veel mensen te kunnen genezen en hun pijn weg te halen.

“NOGMAALS DUIZEND MAAL DANK VOOR ALLES, WANT ZONDER U HAD IK MIJN DROOMWENS NOOIT KUNNEN VERVULLEN”

 

Sandra Muñoz is één van de meisjes in ons programma. Dankzij een bijdrage van het Fonds voor Verpleegkundigen kan zij haar droomwens in vervulling gaan: verpleegster worden. Hierboven een brief die zij schreef aan het fonds.

Share