Anderen over ons

En wij steunen Amigos Colombianos omdat we de oprichter Frank van Rijn vanaf het begin van dit project kennen. Hij was onze jongerenwerker in Nibbixwoud toen hij naar Colombia ging. Toen hij terugkwam met al de filmpjes en verhalen en met zijn ideeen om hier iets mee te doen waren we direct enthousiast. Dus toen het project daadwerkelijk begon, zijn we gelijk donateurs geworden. We weten waar het geld naartoe gaat en dat het goed gebruikt wordt, dus ook geen hoge bonussen en zo zoals je wel hoort bij andere goede doelen.”

Andrea en Sanne Braan uit Middelburg

—————-

“Sommige mensen hebben veel, anderen weinig, dat is niet eerlijk, dus vind ik het logisch om aan goede doelen te geven.

Wij steunen verschillende goede doelen en aangezien onze adoptiedochter uit Colombia komt, is Amigos Colombianos er één van.”

op verzoek anoniem

—————–

“Ik steun straatkinderen omdat ik met eigen ogen en van dichtbij heb gezien hoe slecht zij het hebben. Ik heb ook gezien hoe je met weinig geld of inspanning het leven van zo’n kind kan veranderen. Ik steun Amigos Colombianos omdat zo’n kleine, particuliere hulporganisatie geloofwaardig op mij overkomt. Niemand verdient eraan dus doen ze het vooral uit solidariteit”

Goof Erkelens uit Hoorn


—————–

“Alle hulp is welkom voor mensen die zó arm zijn. En ik vertrouw de mensen van Amigos Colombianos. Daarom steun ik Amigos Colombianos. Colombia is bovendien een prachtig land! Maar helaas arm en in veel opzichten onderontwikkeld.”

Alice Van Poppelen uit Middenmeer

Share