Verantwoording

Eén à twee keer per jaar reist een bestuurslid van Amigos Colombianos naar Colombia om de resultaten van de verschillende projecten te monitoren en in gesprek te gaan met het personeel,  met de meisjes en eventueel met andere, relevante contacten. Daarnaast onderhouden we, steeds intensiever, contact via internet (Facebook, mail, etc). Op basis van deze informatie bespreken we  welke activiteiten het meest effectief zijn in het creëren van een acceptabel toekomstperspectief voor ‘onze’ meiden.  Op basis van deze evaluaties en de beschikbare budgetten worden activiteiten vervolgens gecontinueerd, in opzet of omvang aangepast of beëindigd.

In het sitemenu kun je onder ‘verantwoording’  per jaar lezen waar we jullie geld aan hebben uitgegeven en wat we daar ongeveer mee hebben bereikt. ‘Ongeveer’, want de resultaten laten zich niet altijd gemakkelijk meten. De begeleiding van straatmeisjes is en blijft letterlijk ‘mensenwerk’. Ons vrijwilligerswerk trouwens ook.

Overzicht inkomsten en uitgaven

Om je een idee te geven over onze activiteiten hieronder de financiële gegevens over 2007 – 2010.

inkomsten-amigos-colombiano

uitgaven-amigos-colombianos

* Bij de onkosten is een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor het project en de kosten voor de uitzending van vrijwilligers naar het project in Colombia (voor 2010 zijn er geen financiële mutaties die betrekking hebben op uitzending vrijwilligers).
Bij de uitgaven
is een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor het project en de kosten voor de uitzending van vrijwilligers naar het project in Colombia.

Transparantie

Heb je suggesties hoe wij inzichtelijker of transparanter kunnen werken als vrijwilligersorganisatie? Laat het ons weten!

Share