Selecteer een pagina

ONS VERHAAL

Veel meisjes in Medellín leiden een mensonwaardig bestaan. Amigos Colombianos is opgericht om deze meisjes een kans te bieden op een betere toekomst.. Met onze hulpprogramma’s helpen wij kwetsbare maar gemotiveerde meisjes op het juiste spoor, inclusief goede re-integratie en nazorg. Deze effectieve methodiek stellen wij beschikbaar aan alle hulpprogramma’s in Medellín. De resultaten zijn hartverwarmend.


Historie

Jongerenwerk, een zoektocht naar ouders in Colombia, een meevaller van 10.000 gulden en een flinke portie onrecht. Deze hoofdingrediënten leidden ertoe dat Frank van Rijn in 2003 Amigos Colombianos oprichtte. Maar gemakkelijk ging het niet.

Lees meer…


Missie

Kansarme jonge vrouwen tijdelijk integrale ondersteuning bieden om een zelfstandig bestaan op te bouwen.


0% Strijkstok

Wij draaien volledig op vrijwilligers, er blijft niets aan de strijkstok hangen. Jaarlijks gaat er meer dan 50.000 euro om in onze organisatie. Middels een openbaar jaarverslag, heldere projectomschrijving en regelmatige informatieverstrekking leggen wij verantwoording af aan partners, sponsors en donateurs. Het feit dat wij al meer dan 15 jaar bestaan, zegt iets over de stabiliteit en gezondheid van onze organisatie.


Ons team

Ons team bestaat volledig uit vrijwilligers. Dankzij hun toewijding en enthousiasme wordt het budget van Amigos Colombianos volledig geïnvesteerd in onze programma’s. 100% vrijwilligers, 0% strijkstok, dankzij deze fantastische mensen