Selecteer een pagina

ONS VERHAAL

Een menswaardige toekomst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Degenen die dit geluk wel hebben gehad, hebben een verantwoording naar hun minder fortuinlijke medemens. Vanuit deze filosofie is Amigos Colombianos opgericht. Met onze jeugdhulp programma’s helpen wij gemotiveerde kwetsbare jonge vrouwenkans op het juiste spoor, inclusief goede re-integratie en nazorg. Deze effectieve methodiek stellen wij beschikbaar aan alle jeugdhulp programma’s in Medellín. De resultaten zijn hartverwarmend.


Historie

Jongerenwerk, een zoektocht naar ouders in Colombia, een meevaller van 10.000 gulden en een flinke portie onrecht. Deze hoofdingrediënten leidden ertoe dat Frank van Rijn in 2003 Colombianos Amigos oprichtte. Maar gemakkelijk ging het niet.

Lees meer…


Missie

Kansarme jonge vrouwen tijdelijk integrale ondersteuning bieden om een zelfstandig bestaan op te bouwen.


0% Strijkstok

Amigos Colombianos draait voor 100% op vrijwilligers. Niemand ontvangt salaris, laat staan bonussen. Elke euro die u aan Amigos Colombianos doneert, komt volledig ten goede van hulp aan de jonge vrouwen.

Lees meer…


Ons team

Ons team bestaat volledig uit vrijwilligers. Dankzij hun toewijding en enthousiasme wordt het budget van Amigos Colombianos volledig geïnvesteerd in onze programma’s. 100% vrijwilligers, 0% strijkstok, dankzij deze fantastische mensen

Pin It on Pinterest

Share This