Selecteer een pagina

STEUN ONS

Veruit de meeste lokale hulporganisaties in Medellín regelen op eigen houtje en tegen minimale kosten opvang voor zo veel mogelijk straatmeisjes. Vanuit deze gedachtegang schiet de hulp aan deze kinderen vaak te kort. Hun problemen worden vaak slechts gedeeltelijk en tijdelijk opgelost. Dat is waarop Amigos Colombianos zich onderscheidt.

Samen met onze lokale partners richt Amigos Colombianos zich op totaaloplossingen. Als wij iemand opvangen, dan bieden wij alles wat nodig is voor een optimaal toekomstperspectief, van afkickprogramma’s tot scholing. Wij gaan dus niet voor veel, snel en groot, maar voor kleinschalig, geduldig en duurzaam. De resultaten spreken voor zich. En voortdurende hulp blijft keihard nodig. Maar zonder uw steun kunnen wij dit niet blijven doen!


Word vrijwilliger

Maak het verschil in iemands leven en krijg er veel voor terug! Jong en oud is welkom. Ook (maatschappelijke) stages en mooie afstudeerprojecten zijn mogelijk.

Lees meer…


Doneren

Als bedrijf schenken met belastingvoordeel, als particulier eenmalig een gift doen, uw nalatenschap (deels) doneren…

Lees meer…


Start een actie!

Een taartenverkoop op de Open Schoolavond, een loterij op een braderie, een sponsorwedstrijd bij uw sportvereniging, een spaaractie in uw winkel, onze advertentie in uw personeelsblad… Zomaar enkele topacties waarmee u bekendheid en geld voor Amigos Colombianos kunt genereren.

Bel 06 5252 4410 of mail voor meer informatie.


Pin It on Pinterest

Share This