Selecteer een pagina

Amigas voor Amigas

13 jun, 2019

Louise uit Heerhugowaard start examenactie voor ons!

Louise Triana, 17 jaar en net geslaagd voor haar VWO grijpt het behalen van haar diploma aan om een actie te starten voor meisjes in Colombia. Louise: ‘Door mijn half-Colombiaanse achtergrond besef ik me dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is zoveel kansen te krijgen. Daarom start ik de crowdfundingsactie ‘Amigas voor Amigas’. Ik wil 5.000 euro binnenhalen voor meiden in de stad Medellín in Colombia, zodat zij ook een mooie toekomst tegemoet gaan. Om extra aandacht voor de actie te krijgen, hebben studenten van de Hogeschool van Amsterdam Louise gefotografeerd als Colombiaans straatmeisje.

Bekijk ook het krantenartikel in het Noordhollands Dagblad

Help Louise met haar actie!

Nieuwsarchief